Info Produse

Dorim sa garantam prin calitatea si originalitatea produselor !


Provenienta acestora este exclusiv pe cai legale.


Termenul de valabilitate al produselor cosmetice / parfumuri :


Produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni, sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschiderea acestora, care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.


Cand cumparati un produs din aceasta categorie, o sa observati pe ambalaj o cutiuta cu un capac deschis, pe care este trecut semnul : 6M - 36M ( m = luni ).


Acest semn reprezinta Termenul de Valabilitate al produsului, exprimat in luni, care incepe din momentul deschiderii acestuia si este valabil conform indicatiei - 6 luni - 36 luni.


Produsele cosmetice, depozitate in locuri racoroase, ferite de umezeala, fara expunere la soare, isi vor mentine proprietatile si caracteristicile pe toata durata lor de folosire.


In cazul in care observati modificari la una din proprietatile vreunui produs ( miros, textura, culoare ), va rugam sa nu-l mai folositi, deoarece va poate dauna sanatatii.


Parfumuri


Parfumurile pot fi grupate în diferite familii olfactice, pe teme sau acorduri, ale acestor parfumuri.


Florale: Parfumuri care sunt dominate de esența unei sau mai multor flori. Când se utilizează o singură floare parfumurile se numesc soliflore ( de ex. pe bază de lăcrămioare).


Chypre: Parfumuri produse pe un amestec de bergamote, mușchi de stejar, patchiouli, și labdanum. Această familie de parfumuri și-a căpătat denumirea de la parfumul cu același nume creat de François Coty.


Aldehidice: Parfumuri care incorporează o familie de substanțe chimice cunoscute sub numele de aldehide. Caracteristica parfumurilor aldehidice o constituie nota lor "picantă" produsă de substanțe ca Aldehida C12 MNA.


Fougère (Ferigă): Parfumuri cu o bază de lavandă, cumarin și mușchi de stejar. Această familie este numită după parfumul Fougère Royale produs deHoubigant, primul care a utilizat această bază. Multe parfumuri masculine fac parte din această familie, care este caracterizată prin mirosuri erbacee sau lemnoase.


Piele: O familie de parfumuri care combină esențe de miere, tutun, lemn, și gudron de lemn, cu un miros care se aseamănă cu cel de piele.


Lemnoase: Parfumuri în care domină esențele lemnoase, în mod tipic de lemn de santal sau de cedru. Paciuli, cu mirosul său de camfor este utilizat frecvent în aceste parfumuri.


Orientale or ambru: O clasă răspândită de parfumuri combină esența de vanilie sau alte esențe de natură animală cu esențe florale sau lemnoase. Parfumul mai poate conține uleiuri de camfor și rășini.


Citrice: O familie veche de parfumuri care, până de curând, consta în special din ape de colonie "răcoritoare" datorită tenacității reduse a esențelor citrice. Producerea de noi compuși aromatici a permis crearea unor parfumuri care utilizează cu precădere esențe citrice.


sursa : wikipedia